Meistä

Galaksin parhaat by Donitsibiili on uusi innovatiivinen leipomoalan konsepti.
Sen kehittäjä Munkkimiehet Oy on palvellut asiakkaitaan jo 40 vuotta ajatuksella ”leivo kaunis pulla ja anna sille hyvä maku”.

Munkkimiehet

Eletään vuotta 1983. Kaksi tamperelaista leipuria päättää perustaa leipomon, Munkkimiehet Oy:n. Ensimmäiset tilat sijaitsevat omakotitalon kellarissa Tampereen Rieväkylässä.

Töitä tehdään nöyrästi, ennakkoluulottomasti ja innovoiden – sloganiksi muodostuu ”Makujen mielihyvää”. Yritys perustaa maan ensimmäiset paistopisteet marketteihin ja valmistaa Suomen ensimmäiset sulattamista vaille valmiit tuotteet ja cookiesit. Leipomoliiketoiminnan rinnalle tulevat myös kahvilat, joista tulee heti suosittuja. Toimitilat siirtyvät Messukylästä Käpylään ja siitä edelleen Ruskoon, missä ne sijaitsevat edelleen.

Tasainen kasvu jatkuu jopa 90-luvun laman läpi. Paikallisleipomosta kasvaa valtakunnallinen toimija. 2000-luvulla sama suunta jatkuu, toiminta on vakavaraista ja kehittyvää. Munkkimiehet noteerataan toistuvasti elintarvikealan vahvimpien yritysten joukkoon.

Tuoreimpana esimerkkinä yhtiön jatkuvasta innovatiivisuudesta on kesällä 2022 startattu "Galaksin parhaat by Donitsibiili". Se on tarkoitus laajentaa maanlaajuiseksi.

Käsityönä viimeistelty

galleria

Asiakkaat sanovat

Yhteys

Webissä: aina
Puhelimitse: ark. klo 9 -17
p. 050 477 1122

PAIKAT

2023 © Galaksin parhaat / Munkkimiehet Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.